function arphabet_widgets_init() {

V AGP/FM SEE Konferencija

Registracija
učesnika
Prijava
sažetka

 

 

Konferencija počinje za:
[ujicountdown id=”Default” expire=”2017/05/25 19:00″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Peta konferencija AGP/FM SEE
Maj 25-28, 2017. godina
Budva, Crna Gora

„Zdraviji u Jugoistočnoj Evropi, šta mi možemo da uradimo?"

POZDRAVNA RIJEČ

Drage kolege,

Imam tu čast i zadovoljstvo da vas ispred Udruženja ljekara opšte/porodične medicine Crne Gore pozovem da prisustvujete V Konferenciji Asocijacije ljekara opšte/porodične medicine jugoistočne Evrope (AGPFM SEE) koja će se održati od 25-28 maja 2017. godine u Budvi.

Ponosni smo što smo pored ostalih 9 zemalja članica (pored Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Slovenije i Turske) dio AGPFM SEE koja uspješno radi na promociji porodične medicine i jačanju njene pozicije u zdravstvenom sistemu kako bi se dostigli najveći mogući standardi u edukaciji, etici i liječenju pacijenata.

Ubijeđeni smo da će i ova Konferencija nastaviti uspješnu tradiciju prethodnih, te da će omogućiti ljekarima da razmijene svoja stručna znanja i vještine, da diskutuju i iznesu svoje stavove u vezi brojnih tema koje se odnose ne samo na kvalitet i organizaciju rada već i na socijalne i ekonomske interese ljekara opšte/porodične medicine u ovom dijelu Evrope. Biće to prilika da saslušamo jedni druge,ali i da razmijenimo ideje koje će nam biti od pomoći u rešavanju naših svakodnevnih problema uz korišćenje institucija zdravstvenog sistema koje su nam na raspolaganju.

Zato vas pozivamo da svojim učešćem doprinesete kvalitetu ovog skupa koji će se održati u jednom od najljepših gradova na Jadranskoj obali. Budvu karakteriše tipičan spoj pejzažnog, kulturnog i istorijskog sadržaja dugog preko dva ipo milenijuma, što je svrstava među najstarije urbane centre ovog područja. Na dužini od 27 km smješteno je 17 manjih i većih plaža, među kojima je i Bečićka plaža koja je na svjetskoj smotri u Parizu davne 1936. godine proglašena najljepšom u Evropi.

Potrudićemo se da vas toplo ugostimo organizovanjem ne samo sadržajnog i interesantnog naučnog programa već i brojnih društvenih aktivnosti koje će upotpuniti vaš boravak i učiniti ga nezaboravnim.

inicijali_drDR

S poštovanjem,
Predsjednica Udruženja
Dr Draginja RadunovićNext Post

Previous Post

© 2017 Porodična medicina Crne Gore | Udruženje doktora opšte porodične medicine Crne Gore

Theme by Anders Norén